Vara e la Anna Summer Events!!!

Primele impresii atunci când te gandești la orașul Târgu Jiu sunt legate de sculptură. Sculpturile lui Constantin Brâncuși, sculpturile contemporanilor săi sau superbele creații ale sculptorilor gorjeni de acum, aflate aproape în fiecare zona a orașului, ce fac din orașul acesta un muzeu al minunilor, în care puterea omului de a schimba este mai măreața decât orice așteptare ai avut până acum. Ai crede ca un orășel atât de mic nu are ce să iți ofere, deși este atât de aproape de o multitudine de obiective turistice. Totuși, în mod cert, orice vizitator nu și-ar dori să-și petreacă vara doar vizitând și admirând frumusețea orașului și a împrejurimilor. Inevitabil gândul ne zboară la plajă, la piscină, la DISTRACȚIE. Târgu Jiu ascunde mult mai multe surprize. Cea mai frumoasa surpriză, de care se pot bucura din plin atât vizitatorii cat și locuitorii acestui oraș, este Anna Summer Events!

Pentru ca noi credem în puterea oamenilor de a schimba, am găsit soluția potrivită, pentru a-ți oferi o vară completă. Anna Summer Events este un complex de piscine, poziționat pe insulița de pe Jiu, unde luxul, distracția și relaxarea se împletesc cu bunul gust, într-un proiect unic în România. Ne-am decis să iți schimbăm perspectivele! Vei descoperi schimbarea pe care o așteptai!
Vă invităm pe toți să faceți cunoștință cu soarele lui 2015 și cu toată echipa din spatele acestui minunat proiect, care abia așteaptă să vă prezinte toate noutățile acestui sezon!

Vei descoperi schimbarea pe care o așteptai!