Programul de functionare al ANNA Summer Events:

Luni – Vineri: 09.00-20.00;

Sâmbata si Duminica: 09.00-18.30.
* Ne rezervăm dreptul de a prelungi programul de funcționare în anumite zile de weekend

În afara orelor de program accesul în incinta complexului este strict interzis.

Plata pentru servicii se realizeaza numai sub forma de numerar, card bancar sau orice alta forma legala de plata convenita de comun acord. Costul serviciilor, durata lor precum si a produselor comercializate, pot fi modificate în conformitate cu decizia administratiei complexului.

Este interzis accesul persoanelor aflate sub influenta alcoolului sau a drogurilor, cu aspect respingator sau în haine murdare. Ne rezervam dreptul de a efectua controale de rutina, la intrare si/sau în incinta complexului, cu scopul de a preveni accesul în incinta cu arme de orice fel sau obiecte considerate periculoase. Va rugam insistent sa pastrati ordinea în cadrul complexului si sa nu provocati scandaluri sau acte de violenta.

Este interzis accesul în piscina a persoanelor cu plagi deschise, dermite, dermatoze sau boli transmisibile. Unitatea îsi rezerva dreptul de a refuza accesul persoanelor care prezinta afectiuni ale pielii, în piscina. Afectiunile de sanatate ascunse si/sau nedeclarate, exonereaza ANNA Summer Events de orice responsabilitate.

Accesul în piscina se va face dupa efectuarea unui dus de prespalare pentru înlaturarea substantelor acide de pe corp (provenite din procesul natural de transpiratie). Se recomanda, în scopul pastrarii igienei si prevenirii traumatismelor, sa purtati slapi (papuci de baie) în incinta complexului ANNA Summer Events. Intrarea în piscina se face numai în costum de baie. Nu este permisa intrarea în apa în tinuta de strada. Persoanele care nu respecta aceasta regula vor fi evacuate din piscina. Nu este permis în complex accesul cu animale de companie.

Au acces în piscina doar persoanele care au platit contravaloarea tarifului de intrare. Persoanele care în urma unei verificari efectuate de catre staff nu pot justifica efectuarea acestei plati (bilet, bratara, etc) vor fi evacuati din incinta complexului.

Este interzis consumul bauturilor alcoolice si al alimentelor de orice fel în bazin sau în jurul bazinului la o distanta mai mica de 1.5 m, cu exceptia zonelor special amenajate. Se interzic sticle sau pahare în zona piscinei, cu exceptia zonelor special amenajate.

Sunt interzise sariturile de pe plaja bazinului în apa, de pe pod în apa, alergatul pe plaja bazinului, bruscarea, scufundarea cu forta si stropirea cu apa a unui alt înotator. în caz contrar nu ne asumam raspunderea asupra unui eventual neplacut accident.

Iesirea din piscina se face numai pe scara. Dorim sa evitam astfel eventualele alunecari, accidentari, cedari de prioritate, etc. care se pot solda cu daune corporale.

Se interzice cu desavârsire sa se urineze în apa piscinei!!! Se vor face periodic teste care vor indica persoana ce nu respecta acest lucru. Acesteia i se va imputa schimbarea apei piscinei precum si despagubirea celorlalti clienti prezenti la piscina. Se interzice aruncarea gumei de mestecat pe plaja sau în apa si consumul de seminte în incinta complexului.

Este interzisa folosirea unui limbaj obscen, necuviincios, gesturi indecente, violente, cât si un comportament care sa afecteze confortul si integritatea fizica a clientilor si a  personalului complexului ANNA Summer Events.

Este interzisa introducerea si consumarea în incinta complexului a bauturilor sau a mâncarurilor, altele decât cele comercializate la barul sau restaurantul complexului.

 

Este interzis fumatul pe marginea piscinei, scrumatul si aruncatul tigarilor în piscina si pe plaja.

Copiii sub 10 ani au acces în piscina numai însotiti si supravegheati!!! Este strict interzis accesul minorilor în bazine neînsotiti sau nesupravegheati.

în incinta complexului este obligatorie pastrarea curateniei si respectarea normelor igienico-sanitare.

Va rugam sa respectati personalul si sa nu deteriorati bunurile complexului: mobilier, aparatura, vesela, instalatiile igienico-sanitare, etc. Deteriorarea bunurilor complexului atrage de la sine imputarea acestora persoanelor care au cauzat acest lucru.

Complexul este monitorizat video. Este interzisa filmarea si fotografierea cu echipamente profesionale fara o conventie speciala cu administratia complexului.

ANNA Summer Events nu-si asuma responsabilitatea pentru pierderea sau disparitia lucrurilor personale lasate sau uitate in incinta complexului în vestiar, sali, terase, precum si pentru bunurile de valoare.

Este interzis cu desavarsire mutarea sezlongurilor dintr-o zona in alta.

în cazul unor conditii atmosferice extreme, care pot pune în pericol sanatatea vizitatorilor, conducerea poate lua decizia de a închide complexul pe o perioada nedeterminata.

Persoanele care încalca prezentul regulament, vor fi evacuate, iar în cazul repetarii indisciplinei, nu vor mai avea acces în incinta complexului. Nerespectarea obligatiilor mentionate mai sus conduce la aplicarea de avertismente si sanctiuni, dupa cum urmeaza:

1.  la încalcarea regulilor de igiena, clientul va fi avertizat verbal urmând ca încalcarea repetata sa conduca la interzicerea accesului în incinta bazinului;

2. sanctiunile de mai sus se aplica si pentru nerespectarea ordinei si curateniei în incinta;

3. la producerea de pagube sau exploatarea defectuoasa / rau intentionata a bunurilor din dotare, persoanele stabilite vinovate vor suporta integral paguba produsa.

Refuzul de a suporta pagubele produse prin utilizarea defectuoasa / rau intentionata, producerea de distrugeri a dotarilor, echipamentelor, spatiilor sau oricaror alte bunuri puse la dispozitie, atrage dupa sine consecintele prevazute de reglementarile si legislatia în vigoare.

Nerespectarea oricaror alte reglementari, norme si prevederi legale în vigoare atrage dupa sine suportarea consecintelor de catre faptuitori.

Administratorul bazinului de înot nu îsi asuma responsabilitatea pentru nerespectarea prezentului Regulament de catre clienti si nu va acorda despagubiri morale sau financiare în cazul producerii de accidente, pagube morale sau materiale.

Orice litigiu sau neîntelegere vor fi rezolvate pe cale amiabila între parti, iar în cazul nerezolvarii acestora, litigiile vor fi solutionate în instanta municipiului Târgu Jiu.

CONTRAINDICATII:

Persoanelor care prezinta una sau mai multe boli din cele enumerate mai jos le este interzis sa intre în piscine publice, bazine de înot, bai comunale, dusuri comune:

 •  Alergii cunoscute la clor si compusii lui;
 • Boli alergice altele decât cele la clor;
 • Conjunctivita sau cheratita cronica;
 • Boli cronice ale cailor respiratorii superioare;
 • Bronhopneumopatii cronice inclusiv astm bronsic;
 • Dermatoze/alte boli ale pielii;
 • Anemie;
 • Epilepsie;
 • Afectiuni psihice;
 • Afectiuni neurologice;
 • Boli infecto-contagioase în evolutie (inclusiv stare de purtator pâna la sterilizare); Tuberculoza;
 • Infectii cu E. Coli, Giardioza, Shigella, Salmonella, Vibrio Hepatita A;
 • Plagi deschise.